Квартира (кирпичная) Продается Budapest XVIII. mикрорайон - Királyhágó út

Продается Budapest XVIII. kerület Квартира (кирпичная)
47 m2Площадь 1 + 1 Комната
52 900 000 HUFЦена
368293Идентификация
Прочие данные

Во двор вид

Новая Cостояние

Tégla Kонструкция

6 m2 балкон/терраса

Центральное с индивидуальным счетчиком отопление

plným komfortom Kомфортность

Гараж/место парковки можно купить парковка

Этаж 1

Есть Лифт

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

2008 Год строительства

Общие сборы 11 000 HUF

Délnyugat Расположение

Pestszentlőrinc frekventált övezetében kínálok megvételre egy exkluzív lakóparkban található, igazi kis " Gyöngyszem" lakást.
A Halmierdő szomszédságában helyezkedik el, madárcsicsergős igazi zöldövezetben, ahol az erdő közelsége, egészséges levegőt és jó mikroklímát biztosít az ott élők számára. Séták és kirándulások lehetősége csodálatos környezetben!
A tulajdonos keze nyoma, művészi alkotásokban, egyedi képekben és zöld növényekkel díszített felületekkel meghatározza a 47 nm- es lakás atmoszféráját.
Az egymást segítő és támogató lakóközösségben beszélgetnek időt töltenek együtt (itt van valahová tartozás érzése), jó megérkezni, hazajönni ide.
A 2008- as években épült a lakópark a kapunál való bejutás biztonsági kódos beléptetőrendszerrel történik, az ott lakók folyamatos biztonságáról kamerarendszer gondoskodik.
A lift kényelmét is igénybe vehetjük, ha nem a lépcső mellett döntünk. Több ponton záródó bejárati ajtón történő belépés után, egy kis kényelmes előszobából jobbra nyílik a fürdőszoba és külön mosdó is helyett kapott a lakáson belül kézmosóval. Balra pedig a beépített gépesített konyhabútor található. A nappaliból jutunk ki az erkélyre, illetve jobbra egy külön szoba is található.
A fűtést központi kondenzációs gázkazán biztosítja, a lakásokhoz tartozó egyedi hőmennyiségmérő órákkal.
A konyhabútor a beépített gépekkel az ár részét képezi, illetve az extravagáns fürdőben kialakított gránit mosdótál, vízesés csap és dupla fiókos szekrény.

Megbeszélés tárgyát képezi a lakás teljes bútorozása is.

Alacsony fenntartási költségei miatt ez a lakás nagyon ideális választás akár fiatal párok részére is. Kiváló infrastruktúra: bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár.
A lakóparkkal szemben buszmegálló található, a KÖKI- Terminál 20 perc alatt elérhető. Tömegközlekedés 182, 282E, 166, 266.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!

Javaslom, hogy ne gondolkozzon tovább! Keressen bizalommal elérhetőségeimen , és tekintsük meg együtt mielőbb az ingatlant!
Bősze Tibor

Bősze Tibor

Звоните нам с доверием

+36-30-947- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Antonio Ingatlan
+36-99-780-808